Cautare

8956 de rezultate pentru "accident rutier taxi constanta 1 dec 2009" (4.22 secunde)
Pe langa filmele din competitie, Corina, Taxi si Anda Adam vor incinge atmosfera la Chitila! ... Aceasta se va desfasura in perioada 30 august - 1 septembrie 2013. In primele doua zile se va desfasura concursul propriu-zis, iar pe 1 septembrie va avea loc festivitatea de premiere.
Mariustuca.ro / Oamenii aratau ca niste zombi, alergand haotic in cautarea unui salvator, a unui taxi, a unei salvari / Autoare: ... Oamenii aratau ca niste zombi, alergand haotic in cautarea unui salvator, a unui taxi, a unei salvari.
Revin cei doi Marius (Tuca si Manole) sa prezinte trupa Taxi, sa reafirme Suntem Smart FM, suntem Folk You, sunteti miscarea de rezistenta! ... Ora 1.50 Pentru a se evita accidentele care ar fi fost create de intensitatea vantului, se coboara scena cu cativa metri.
trupa TAXI Ieri la 16:11 Constat, cu parere de rau, ca n-am fost in stare sa transmit in mod corespunzator un mesaj foarte simplu.
Un barbat din Capitala a fost impuscat in zona toracica de catre un cunoscut de al sau, in timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi.
Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a participat recent la Starbucks Plaza Mall, la un eveniment-spectacol ce a adus carti, muzica si o cafea buna.
Actiunea a avut la baza o informatie obtinuta de ofiterii Formatiunii de Investigatii Criminale de la Sectia 4 Politie Craiova, potrivit careia mai multe persoane care sparsesera o casa in zona Selgros se afla intr-un taxi Romnicon.
Afla DETALII TERIFIANTE despre CRIMA Tanara din Japonia al carei trup neinsufletit a fost gasit in apropiere de DN 1 a fost violata inainte de a fi ucisa si de-abia aterizase pe aerpoortul Otopeni, informeaza PRO TV.
O tanara din Bucuresti a fost la un pas de moarte, iar in prezent este in stare critica la spital, dupa ce s-a certat cu iubitul pe bancheta din spate a unui taxi si l-a anuntat ca se desparte de el.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto M.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
MInisterul Gabriel Oprea a plecat spre accident UPDATE Vicepremierul Gabriel Oprea, insotit de o echipa de procurori militari, criminalisti si conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se deplaseaza in judetul Constanta, arata un comunicat de presa.
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Mai multe locuinte protejate au fost vizitate, in cursul zilei de ieri, de reprezentantele Organizatia Femeilor Liberale (OFL) din judetul Constanta, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Handicap.
Un candidat comun al Aliantei PNL-PD la Primaria Constanta ar fi solutia ideala, in sensul ca, in aceasta formula, sansele de castig sunt mult mai mari, a declarat, din nou, senatorul liberal Puiu Hasotti, cu ocazia celei mai recente conferinte de presa sustinuta la sediul PNL.
In functie de evolutia temperaturilor atmosferice zilnice, RADET Constanta ar putea incepe de luni, 30 octombrie a.c.
google-analytics.com